Site update

Vandaag is de site grondig geupdated. Een nieuwe strakkere look, die niet meer afleid van waar het om gaat; de foto's. Ik heb gekozen voor grijze tinten omdat deze het bekijken van foto's vergemakkelijken. Daarnaast het ik een nieuw logo gemaakt, voor de nodige "eye-candy" zonder mezelf te verliezen in overvloedige graphics.

Het meest belangrijke is de nieuwe content van de site. Ik heb het aantal foto's behoorlijk verhoogd, aangezien ik de laatste weken ben begonnen aan het verwerken van een groet achterstand op mijn foto's. Met enige schaamte kan ik vertellen dat ik onlangs de foto's van mijn reis door Spanje en Portugal in 2005 eindelijk verwerkt heb. Je begrijpt dat er dus nog wel een behoorlijke berg overblijft, dus de komende tijd kan je nog wel nieuwe content verwachten.
Naast de nieuwe foto's zelf heb ik ook de presentatie ervan aangepast. In plaats van het Flash gallery mogelijkheden in Rapidweaver, gebruik ik nu het gratis verkrijgbare Simpleviewer. Het geeft me de mogelijkheid om de foto's lekker groot weer te geven, voor optimaal kijkgenot. Bovendien kan ik er nu kleine beschrijvingen naast plaatsen.

Er zijn nog een aantal dingen die ik moet doen voordat ik helemaal tevreden ben, maar dat komt later. Tot dan.